Корисничко име Лозинка Пријави се

НАЧИНИ НА УПЛАТА НА ДЕПОЗИТ НА ВАШАТА СМЕТКА

ОПШТИ УСЛОВИ И ПОЛИТИКА НА УПЛАТИ ПРЕКУ Е-ТРГОВИЈА

Минимален износ за уплата е 300 денари.
На Евиденциската сметка на играчот средства можат да се уплатат на следните начини:

• Преку електронска картичка (VISA/MASTERCARD) - трансфер на средства веднаш
• Преку електронско банкарство (налог ПП-30)
• Преку директна уплата на сметка во банка/пошта (налог ПП-10)

- Трансакциска сметка: 210-0730985602-62
 
Уплата на депозит со електронска картичка (VISA/MASTER CARD)
Најавете се со вашето корисничко име и лозинка на страницата slclub.com.mk (1). По успешната најава (2), ќе имате пристап до вашиот кориснички профил. Кликнете на иконата „Тековна состојба“ (3). Ќе се отвори друг прозорец, „Уплати депозит“ (4), внесете го саканиот износ за уплата, изберете „Visa/Master Card“ и кликнете на копчето „ДЕПОЗИТ“. На следниот прозорец (5) внесете ги името и презимето како што се наведени на платежната картичка, бројот на платежната картичка, CVV бројот од задната страна на платежната картичка, рокот на важење на платежната картичка и e-mail адресата која е поврзана со вашиот профил на slclub.com.mk. Со клик на „ПОТВРДИ“, ќе ви се отвори нов прозорец (6) за потврда на плаќањето. По извршената уплата, износот ќе биде прикажан во полето „Тековна состојба“ (3).

online_bonus


Уплата на депозит преку електронско банкарство (налог ПП-30)
online_bonus

Директна уплата на депозит во банка/пошта (налог ПП-10)
online_bonus

Напомена: Обработката на уплатата може да зависи од банката или поштата, најчесто се реализира во текот на денот, најдоцна за 24 работни часа. Сите уплати во сабота ќе бидат примени за обработка во понеделник.  

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВ КОРИСНИК - РЕГИСТРИРАЈ СЕ

На следната страница пополнете ги бараните податоци и ќе креирате корисничка сметка (1). По ова, треба да се најавите со корисничкото име и лозинка кои сте ги одбрале (2), по што ќе имате пристап до вашиот кориснички профил (3). Со клик на иконата „Тековна состојба“ (4) ќе се отвори полето „ДЕПОЗИТ“ (5) во кое можете да ја внесете саканата сума и ќе добиете приказ на уплатница на кој го има референтниот број (6) кој треба да го внесете како повикувачки број при уплата на средства преку e-banking, во банка или во пошта.

online_bonus

ВЕРИФИКАЦИЈА НА КОРИСНИК

Вашиот кориснички профил треба да биде верификуван за да можете да извршите исплата, како и да ги искористите бонусите и останатите промотивни кампањи. Откако ќе се логирате со вашето корисничко име и лозинка, потребно е да кликнете на линкот МОЈ ПРОФИЛ (1). На новата страница, под вашите лични податоци кликнете на копчето ПРИКАЧИ (2) по што треба да испратите фотографии од предна и задна страна од вашиот личен документ (лична карта или пасош).

Приредувачот се обврзува да ги собира, обработува и чува личните податоци на учесниците и нивните евиденциски сметки исклучиво за учество во интернет игрите на среќа кои ги приредува ДПУ СПОРТ-ЛАИФ ГЕЈМИНГ ДОО Скопје. Приредувачот ќе ги чува овие податоци како деловна тајна и ќе постапува со нив согласно позитивните законски прописи особено согласно Законот за заштита на лични податоци.
ОПШТИ УСЛОВИ И ПОЛИТИКА НА УПЛАТИ ПРЕКУ Е-ТРГОВИЈА


online_bonus

КАКО ДА ЈА ЗАПОЧНАМ ИГРАТА?
(ТРАНСФЕР НА СРЕДСТВА ЗА ИГРАЊЕ)

Префрлање на средства од Евиденциска сметка кон Сметка за играње
Најавете се со вашето корисничко име и лозинка на страницата slclub.com.mk (1). По успешната најава (2), ќе имате пристап до вашиот кориснички профил. Кликнете на иконата „Тековна состојба“ (3) каде се прикажани средствата кои ги имате уплатено. Ќе се отвори нов прозорец „Трансфер на средства“ (4). Тука можете да видите колку средства имате на Евиденциската сметка, а колку на Сметката за играње. Внесете ја саканата сума која сакате да ја префрлите од Евиденциската сметка на Сметката за играње и кликнете на копчето „Префрли на сметка за играње“. Префрлените средства ќе ви бидат достапни за играње и тоа ќе биде прикажано на вашиот профил (5).

Префрлање на средства од Сметка за играње кон Евиденциска сметка 
Ако сакате да побарате исплата на средствата, кликнете на „Тековна состојба“ (5), и на прозорецот „Трансфер на средства“ (6) кликнете на копчето „Повлечи на евиденциска“. Ќе се отвори нов прозорец за потврда (7). Доколку кликнете „Да“, по трансферот на средствата новата состојба ќе биде прикажана покрај вашето Корисничко име (8). Увид во трансакциите на Евиденциската сметка имате во вашиот Профил на линкот „ЕВИДЕНЦИСКА СМЕТКА“ (9). НАПОМЕНА: Секогаш се префрла цела сума од Сметката за играње.

transfer_sredstva

Добивките од евентуални Џек-пот премии, добивки од турнири во играње и слично, кои се понудени од страна на Приредувачот, веднаш се оданочуваат и директно се префрлаат на Евиденциската сметка на играчот, намалени за висината на персонален данок согласно Законот за личен доход.
Средствата на играчот можат да останат на Сметката за играње и тој нема обврска да ги повлече на Евиденциска сметка доколку не сака. По 12 часа од последната активност или играчка сесија на клиентот, средствата автоматски ќе му се повлечат од Сметката за играње кон Евиденциската сметка.

КАКО ДА ИГРАМ?

Откако ќе префрлите средства од вашата Евиденциска средства на Сметката за играње, кликнете на линкот „КАЗИНО“ (1) со што влегувате во лобито со игри. Лобито (2) е организирано со повеќе филтри (сите игри [A], по категории [Б], по провајдер [В]) и линкови (нови игри [Г], по популарност [Д], по тип на игри [Ѓ], сите игри [Е]).

casino_lobi

Со клик на сликата на саканата игра (3), добивате две опции: „ИГРАЈ ЗА ДОБИВКА“ и „ИГРАЈ ЗА ЗАБАВА“. Со првата опција одбирате игра за добивка, по што ќе се вчита нов екран на кој е прикажана играта (4). Со копчето [4A] почнувате да играте, додека со клик на копчето [4Б] бирате опции за уплата по спин, број на линии, избор на карти и/или слично и со мануелно или автоматско играње (*). Со втората опција можете да ја пробате играта и да играте за виртуелна добивка.

* Приказот за изборот за копчето за игра и копчето за опции може да биде различно за различни игри.

casino_lobi

По завршувањето на одредена игра (5), со копчето „<-“ или „Назад“ играчот се враќа во главното лоби на КАЗИНО страницата (2) и може да избере друга игра.  

casino_lobi

УПРАВУВАЊЕ СО ЕВИДЕНЦИСКАТА СМЕТКА И СМЕТКАТА ЗА ИГРАЊЕ

Во цел олеснување на процесите при Вашата континуирана игра и помалку операции/чекори при префрлање на средства од Евиденциска сметка кон Сметка за играње и обратно, депонирање на средства или исплата на средства на трансакциска сметка, неколку сугестии:

  • Кога ќе депонирате средства на Евиденциска сметка, наједноставна практика е целосно да ги префрлате кон Сметката за играње и да започнете со континуирана игра во било кое време во наредниот период. Истото правете го и при другите уплати на средства.
  • Нема потреба за чести префрлања/интерни трансакции од едната кон другата сметка, односно воопшто нема потреба да стојат средства на Евиденциска Сметка, освен кога сакате исплата на дел или сите средства на Вашата трансакциска сметка. Средствата остануваат на Сметката за играње до 12 часа од последното играње, по што автоматски се враќаат кон Евиденциска сметка.
  • Секое префрлање на средства од Сметка за играње кон Евиденциска сметка претставува крај на играчката сесија.
  • При остварената Џек Пот добивка, средствата директно се префрлаат на Евиденциска сметка, намалени за износот на пресметаниот персонален данок согласно Законот за личен доход.
  • Вие Можете да извршите исплата на Вашите средства во кое било време со барање за исплата на трансакциска сметка, а по претходно префрлање на средствата од Сметката за играње на Евиденциската сметка.

Важно! При исплата од Евиденциска сметка на Ваша трансакциска сметка во банка нема дополнително оданочување, ниту трошоци за провизија, што значи Ви се префрла целата побарана сума!

Доколку имате нејаснотии или дополнителни прашања, обратете се до нашиот обучен тим за Грижа на корисници.

ИСПЛАТА НА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА НА ИГРАЧОТ

Исплатата на трансакциската сметка се врши исклучиво од расположливите средства кои играчот ги има на Евиденциската сметка.
Доколку сакате да извршите исплата од вашата сметка потребно е да направите резервација со тоа што ќе изберете износ и средствата ќе бидат префрлени преку банка на вашата трансакциска сметка, односно на кредитната или дебитна картичка најдоцна до 5 (пет) работни дена од денот на приемот на барањето.
Паричните средства кои ќе се префрлат на вашата трансакциска сметка не подлежат на дополнителни оданочувања од државата.

КАКО ДА НАПРАВАМ ИСПЛАТА?

Откако ќе ги префрлите средствата од Сметката за играње на Евиденциската сметка, кликнете на линкот „ИСПЛАТА“ (1). На следниот прозорец имате увид во средствата на вашата Евиденциска сметка [A]. Во полето [Б] внесетe ја сумата која сакате да ви биде исплатена и кликнете на копчето „ИСПЛАТИ“ [В]. Во новиот прозорец (3) во полето [A] внесете го бројот на вашата трансакциска сметка и кликнете на копчето „ИСПЛАТИ“ [Б]. Ќе добиете потврда за успешната трансакција (4), по што ќе биде освежена и состојбата на вашата Евиденциска сметка (5).

isplata_casino

Доколку е потребно дополнително објаснување, Регистрираниот корисник може да се јави на бројот: 077 728 333 (од понеделник до петок - 9:00-21:00 часот и сабота - 09:00-16:00 часот), секој ден 21:00-01:00 часот (комуникација преку пораки на нашата страница) или да прати мејл на: support@slclub.com.mk