Корисничко име Лозинка Пријави се

Создавање на совршени услови за сите вработени, среќни и задоволни вработени е главна цел на нашите вработени од секторот за човечки ресурси. Ги цениме нашите вработени, убедени сме дека тим од стручни, посветени и високо мотивирани кадри се клучот за успешно работење на компанијата.

Вработување

Спорт-Лаиф Гејминг Скопје – SL Club нуди работни позиции во високо мотивирачка и здрава работна атмосфера во средина во која владее тимска соработка и можноста за напредување и лично усовршување

Вработувањето на најдобрите кадри е наш приоритет – ова започнува со процесот на регрутирање, запознавање со нашите кандидати и детално објаснување на сите придобивки од работењето во компанијата.

За вас подготвивме посебен формулар за брза апликација преку која можете да споделите со нас информации за вашите досегашни успеси, вештини и интереси, а од нашиот сектор за човечки ресурси ќе бидете контактирани во најкратко време, со цел запознавање со условите за работната позиција за којашто аплицирате.

Ве охрабруваме да го пополните формуларот и да станете дел од нашата компанија, искуството не е пресудно, она што не го знаете – ние ќе ве научиме!

ВРАБОТУВАМЕ ОПЕРАТОРИ

Местото за работа се определува по договор со секој кандидат, согласно моменталните потреби на компанијата и/или местото на живеење на кандидатот.

Нудиме:

  • Одлични услови за работа и позитивно опкружување
  • Безбедна и пријатна работна средина
  • Обуки и усовршување на вашите знаења
  • Плата од 27.000 до 33.000 денари + бонуси и награди
  • Можност за напредување во кариерата
  • Бенефити за наши вработени

Потребни квалификации и личен профил:

  • Способност за работа во тим
  • Одговорност и посветеност
  • Основно познавање на компјутери